NNM2021?

Nord-Norsk mesterskap (NNM) i langrenn skal arrangeres i Nordland fylke i 2021, og det er den nordre del av skikretsen som står for tur. 


Denne delen av Nordland Skikrets har gjennom de siste årene utviklet en sterk samarbeidskultur, profilert under merkevaren LoVe Langrenn. LoVe Langrenn har både vært en sosial arena gjennom fysiske møter og sosiale media og vært en paraply for både aktiviteter (trening, samlinger, samarbeid på skirenn) og arrangementer (f. eks Storheia Opp Skate i forbindelse med Arctic Race of Norway).


LoVe-regionen har kultur for å samarbeide, og da NNM sist ble arrangert her i 2012 var det klubbene Stokmarknes IL, Melbo IL og Sortland & Omegn Skiklubb som stod bak.


Stokmarknes IL vil med dette - i samarbeid med klubbene som i dag er en del av LoVe Langrenn - søke om å få arrangere Nord-Norsk Mesterskap i langrenn i 2021. KS Ski Lofoten, Stokmarknes IL, Melbo IL, Alsvåg IL og Sortland & Omegn Skiklubb har alle fattet likelydende styrevedtak om at den respektive klubb støtter opp om søknaden, og har forpliktet seg til å stille med nødvendig antall funksjonærer til arrangementet. 


Klubbene i Lofoten og Vesterålen ser på NNM 2021 som en fantastisk mulighet for å 

styrke langrennsmiljøet i regionen gjennom en storstilt, felles dugnadsinnsats. Dernest ser vi at dette vil kunne gi et viktig inntektsbidrag for driften av langrennsaktiviteten i klubbene, samt at vi anerkjenner den moralske forpliktelsen som ligger i det at noen må påta seg arrangementet - og nå er det Lofoten og Vesterålen sin tur.


Vi gleder oss til å ønske løpere fra hele Nord-Norge hjertelig velkommen til et uforglemmelig Nord-Norsk Mesterskap i langrenn på Stokmarknes vinteren 2021!
Vår viktige sponsorer: