Startside‎ > ‎Fotball‎ > ‎

Spillerstall 2020 a-lag


Trenerteam

Amund Greger
Hovedtrener Amund om sine tanker opp mot 
den nye sesongen som kommer:

«Sesongen 2019 ble preget av gode prestasjoner,
 men mye uheldige resultater.
Allikevel har vi gjennom hele fjoråret og vinteren
 vært tro mot planen og jobbet knallhardt videre.
Vi føler oss derfor mer sikker på at resultatene
 i årets sesong vil mer tydelig reflektere prestasjonen
 og den jobben vi har nedlagt over lang tid.
Gutta har blitt et år eldre, et år raskere og et år sterkere. 
Vi har også fått inn en-to spillere som er med på å heve kvaliteten i gruppa.
Uansett så lover vi å alltid gi 100% og vi ønsker 
alltid å spille ballbesittende og underholdende fotball!»

Så da er bare opp til deg å skaffe deg sesongkortet som gir muligheten
for å støtte årets SIL lag! Ta også turen opp på banen for 
å se alle våre aldersbestemte lag igjennom sesongen.


Her er spillerstallen for årets sesong(2020) i 5.divisjon avdeling Vesterålen:
Tommy Josefsen

Trener Amund er fornøyd! Hils på 22 år gamle Tommy Josefsen, som er klar for spill i SIL. Tommy kommer fra Grand Bodø IK og er oppfostret i Bodø Glimt sitt akademi. Tommy er midtbanespiller og vil bekle draktnummer 13 i sesongen. Tommy har trent med oss de siste 2 måneder og har allerede vist at han vil være en svært god spiller for SIL.


Adam Dosjkhoklojev

Bli kjent med vår nye spiss Adam Dosjkhoklojev. Adam er en sterk og målfarlig spiss som ble klar for SIL i dag. Adam kommer fra Melbo IL og er 16 år. Han spilte G-16 og flere kamper i 4 div. for Melbo i 2019, der han skåret 1 mål. For G16 ble han toppskårer med 9 mål på 12 kamper. Trener Amund er meget god fornøyd med denne tilveksten. Adam har fått draktnummer 11.
Klubben ønsker Adam velkommen til SIL.

Marius Olsen

Endelig er Marius Olsen tilbake i SIL etter noen år i Varg FK på Sortland. Marius er 19 år og vil ha draktnummer 7 i sesongen. Marius er en av de eldste i årets SIL lag og er en av de spillerne i laget som krever kvalitet i treningsarbeidet fra seg selv og andre. Marius er en anvendelig spiller, men vil bli benyttet mest som venstre back.

Christian Notø Nikolaisen

Spilleren på bildet her heter Christian Notø Nikolaisen og er en våre keepere. Han vil spille med draktnummer 1 i sesongen. Trener Amund er fornøyd med å få Christian tilbake mellom stengene, siden han vil tilføre laget en del siden han er god med ballen i fotan. I tillegg er han rolig og leser spillet bra.Sander Myhra

Dette er Sander Olander Myhra og er 16 år. Sander er kan spille stopper eller midtbane og vil bære draktnummer 23. Trener Amund sier at Sander spilte seg inn på laget i sesongen 2019 og vil være en bærebjelke i SIL i flere år fremover. Sander er veldig god å plassere seg riktig, samt er en meget god spillende stopper. Han kan bli så god som han bare selv vil.Benjamin Håkon Olsen

Benjamin Haakon Olsen er 18 år og spiss. Han vil bekle draktnummer 19 i årets sesong. Han har spilt 2 sesonger med 5 divisjon for SIL. Trener Amund sier om Benjamin at han svært rask og vet hvor målet står.

Halvard Jakobsen

Halvard Jakobsen er 18 år og vil spille stopper for SIL denne sesongen. Han vil spille med draktnummer 17 i årets sesong. Trener Amund sier Halvard at han er en fysisk sterk og meget tøff stopper å møte. I tillegg legger han listen i treningsarbeidet og topp kvalitet både for seg selv og ikke minst alle andre.


Eivind Berg

Neste på listen over SIL spillere er 16 år gamle Eivind Berg. Han er back og vil spille med draktnummer 15 under sesongen. Trener Amund sier om Eivind at han er en meget fysisk og rask spiller. I tillegg til fotball er Eivind en gutt som liker andre fysiske aktiviteter, som gjør han meget allsidig.
Anders Larsen

Den neste spilleren ut er Anders Larsen og er bare 15 år. Anders vil i sesongen 2020 ha draktnummer 2. Anders debuterte for SIL sitt A-lag i sesongen 2019 bare som 14 åring. Trener Amund sier at man ikke kan tro denne gutten bare er 15, da han allerde spiller som han skulle være mye eldre. Anders er en svært treningsvillig, smart og ikke minst spillende Stopper, som SIL vil dra nytta av i mange år.


Teodor Bræck Malnes

Teodor (Teo) Bræck Malnes (18 år) er SIL sin kaptein også i sesongen 2020. Teo er stopper og vil spille med draktnummer 69. Trener Amund sier at det ikke er uten grunn at Teo er kaptein, siden han er fysisk sterk, god til å plassere seg og ikke minst en "kriger". Teo viser veien!Ingebrikt Hovik

Ingebrikt Hovik vil ha draktnummer 24 i årets sesong. Ingebrigt er 15 år og vil spille på midtbanen. Trener Amund sier om Ingebrigt at dette er en type spiller alle lag må ha for å lykkes, da han løper i 90 min, takler og gir seg aldri! Han er en typisk boks til boks spiller. Selv om Ingebrikt bare er 15 år er han gjennomtrent!

Leo Larsen

Leo Erling Larsen er 15 år og vil ha draktnummer 21 denne sesongen. Leo spiller enten back eller stopper og han debuterte på A-laget i sesongen 2019. Trener Amund sier at Leo er en treningsvillig, pasnings sterk og meget hurtig spiller.


Daniel Ceilus Hansen

Daniel Celius Hansen er 18 år og en av våre keepere denne sesongen. Daniel vil ha draktnummer 12 denne sesongen. Trener Amund forteller at Daniel er veldig god på streken og kan dra opp de utroligste redninger.Vegard Steffensen

Vegard Steffensen (18 år) ble kåret til årets SIL spiller i sesongen 2019. Vegard spiller back og blir å spille med nummer 14 på ryggen. Trener Amund sier at det er svært forunderlig at andre klubber høyere i divisjonene ikke har sett kvalitetene hans. Vegard er en moderne back med fart og et driv som få andre. I tillegg er han svært treningsvillig og lojal mot laget.

Joakim Eilertsen

Joakim Eilertsen er 18 år og spiller midtbane. Han vil spille med draktnummer 5 under sesongen. Trener Amund sier at Joakim er alle treners drømmespiller, da han gir alt igjennom hele kampen. Joakim er en boks til boks spiller, noe som er svært krevende i vår formasjon. Joakim er en høyt verdsatt lagspiller.
Aslak Mikalsen

Neste spiller ut har draktnummer 8 og heter Aslak Mikalsen. Aslak er 19 år og spiller på midtbanen. Trener Amund sier at SIL vil dra nytte av Aslaks meget gode fysikk og løpskraft i sesongen 2020.
Fuad Farhaan

SIL sin spiller nummer 10 heter Fuad Farhaan og er 18 år. Fuad er off. midtbane og er en teknisk god spiller. Trener Amund sier Fuad bidrar mye til laget i form av humor og seriøsitet i treningsarbeidet, samt at han gjør jobben som bindeleddet bak spissene på en svært god måte.Jonas Gabrielsen

Dette er Jonas Gabrielsen og er fra Melbou. Jonas spiller spiss og vil ha draktnummer 18. Trene Amund sier at Jonas er en spiller som gir alt på trening og i kamp. I tillegg er han en ekte lagspiller som alltid setter laget først. Jonas skåret sitt første mål for SIL i treningskampen mot Luna


Eirik Hansson

Eirik Hansson er 18 år og er fra Melbu. Han kom over til SIL midt i sesongen 2019, der han gjorde 3 mål på 5 kamper. Eirik er spiss og vil ha draktnummer 9 kommende sesong. Trener Amund sier om Eirik at han han er rask, bevegelig og en veldig god avslutter. I tillegg vil Amund berømme Eirk for å ha en meget god arbeidsmoral som smitter inn i gruppen!

Eskil Huse

Her er den siste i rekken av 15 åringer på SIL sitt A-lag denne sesongen. Eskil Huse heter han og spiller Venstre back med draktnummer 20. Trener Amund sier om Eskil at det særlige gode treningsiveren det siste 1/2 året har gitt meget gode resultater, der han blant annet hadde meget gode resultater på løpetestene. Eskil er også sterk fysisk og en av få venstrebenet i laget. Med den samme iveren blir han nok kunne debutere ila. Sesongen.

Konrad Skagen

Konrad Treimann Skagen er 16 år og spiller med draktnummer 4. Konrad kan spille alle plassene på midtbanen. Trener Amund sier om Konrad at han har alle forutsetningene for utvikle seg videre til å bli en meget god fotballspiller. Allerede nå i ung alder har han ferdigheter som er høyere enn andre på hans alder. Konrad er god å takle, gode pasninger og ikke minste meget smart i valgene sine.

Sverre Greger Angell

Sverre Greger Angell er 18 år og kommer fra Sortland., der han spilte for Varg FK. Sverre er midtbanespiller og vil bære draktnummer 6 under sesongen. Trener Amund sier om Sverre at han er en teknisk og robust god spiller, som vil være svært sentral i vårt spill. I tillegg er han en positiv gutt, som pusher de andre på laget.
Comments