Startside‎ > ‎Fotball‎ > ‎

Støttemedlem

Den enkleste måten å støtte Stokmarknes IL, fotball på, er å bli støttemedlem. Klubben får flere medlemmer og økte kontingentinntekter. Du markerer at du står bak idrettslaget ditt i nærmiljøet her på Stokmarknes.

Vil du være med å støtte SIL fotball gode arbeid for barn og unge? Vi arbeider for at barn og ungdom i SIL fotball skal ha ett godt tilbud. Vi oppfordrer spesielt foreldre, besteforeldre, venner og kjente til å melde seg innDette er kjærkomne penger for å opprettholde et godt tilbud fra SIL fotball. Støttemedlemskap koster 150 kroner i året. Nå er det veldig enkelt å registrere seg, og du har flere muligheter:

Vipps: Send 150 kroner med Vipps. Søk opp “Stokmarknes IL, fotball Medlemskap” i Vipps-app’en(95942). Skriv navn, fødselsdato og mobilnummer i meldingsfeltet. Trykk “Neste” og “Send”.

Her på hjemmesidene: Klikk på denne lenken, fyll ut skjemaet og trykk “Send”. Da får du krav på kontingenten på e-post etterpå. Du kan lese mer om klubben, aktivitetene og anleggene våre her på hjemmesiden.

Husk! Som medlem kan du/dere stemme på årsmøte i SIL fotball.

På forhånd takk!

Registreringsskjema Støttemedlem Fotball


Comments