Startside‎ > ‎Ski‎ > ‎KM ski sprint/duatlon‎ > ‎

KM2016 InvitasjonVelkommen!

Stokmarknes IL  ønsker alle velkommen til kretsmesterskap (KM) i langrenn februar 2016 på Stokmarknes stadion.

Arrangementet skal forgå på Stokmarknes IL sin langrennsarena som vi har fått bygget opp i forbindelse med NNM 2012.

Klubben har etter hvert gode tradisjoner i skiløypene, og har gjennom årene fostret flere kretsmestre og Nord-Norges mestere. Flere av disse løperne har også hevdet seg godt i nasjonal sammenheng. 

Det jobbes aktivt og godt med rekruttering i klubben.Til tross for snøfattige vintre de siste årene har vi klart å holde på en stamme av løperes hvor de eldste begynner å bli juniorer. Klubben har et stort løypenett som vedlikeholdes og prepareres daglig på dugnad. Hadseløya har skiløyper på tvers av øya og klubbene Melbu IL og Stokmarknes IL preparerer daglig løypenettet mellom tettstedene. I lysløypene er det stor aktivitet og klubben arrangerer "barneskirenn" en dag i uka gjennom vinteren hvor store og små samles. Dette er en meget viktig arena for rekruttering til langrennssporten.

Stokmarknes IL har dyktige folk i arrangørstaben, og med erfaringene fra NNM arrangementet i 2012 tror vi KM skal bli et flott arrangement.

Vi håper arrangementet vil leve opp til forventningene fra deltagerne og ledere som kommer til KM i Vesterålen.

Vi ønsker alle ski-venner fra hele Nordland hjertelig velkommen, og håper alle får fine og minnerike dager på Stokmarknes.

Vennlig hilsen

KM komiteen

Stokmarknes IL

Hovedsponsorer til KM er:
https://drive.google.com/file/d/0B26lcs63clWPaTBIamphMzM0OGNCb2pQR2ZPOEhua1ZTZlpZ/view?usp=drive_web

Comments